Filmprojekt

Hej!

Efter min lilla film redovisning i datorkunskapen har filmintresset spridit sig på skolan. Förra veckan gjorde jag en annan film presentation som visades upp för min data-klass, och inte bara har elever pratat om den, även lärare på skolan var nyfikna på vad jag höll på med.





Min kompis Ori såg min film och blev själv inspirerad och håller just nu på med att spela in en långfilm som handlar om någon spion som dödar olika människor. Hans idé är att filmen ska bli minst 40 minuter lång och att hela filmen ska vara en enda tagning där vi improviserar. När vi väl är klara med det projektet tänkte jag försöka mig på en musikvideo och en anti-mobbings-film som handlar om... att man inte ska mobbas!
Troligtvis blir det efter jul som jag spelar in dessa filmer.

Men nu har jag fått igång filmrörelsen på QSI, och dessutom så känner alla igen min AWP logga, vilket jag tycker är roligt. :)




Hoppsan!

Hej igen!
Förlåt... nu har jag glömt bort att blogga igen. Jag har dock haft väldigt mycket att göra dom här veckorna. Eftersom jullovet närmar sig så skyndar lärarna på alla Units, vilket leder till att vi har det ganska stressigt på dagarna. Min litteratur lärare berättade i torsdags att hon förstår hur stressigt vi har det och att hon ska försöka hålla läxor till ett minimum... varpå hon skickade ut ett 27-sidigt häfte till alla i klassen med glosor, övningar med att använda ordbok och annat roligt som hon tyckte skulle vara klart tills fredag.

I måndags och tisdags var vi dock lediga, eftersom lärarna skulle på någon speciell extra utbildning, men med tanke på alla prov vi hade på onsdag och torsdagen så har det här ändå varit terminens jobbigaste vecka. Nu är det i alla fall helg igen och imorrn åker jag och pappa till Macau för att kolla på Macau Grand Prix 2010. Det ska bli spännande, och så får jag slappna av från skolan lite grann också. :)

RSS 2.0