Kinesisk sushi
Hej!
Idag var vi sugna på något extra gott till middag och gick till ett populärt sushi ställe. Det jag gillar med det här stället är att man får sin sushi serverad via ett rullband. Man sitter och spanar efter något ätbart, och så fort som man får syn på något som man vill ha så väntar man tills tallriken långsamt men säkert kommit tillräckligt nära innan man kastar sig ut och försöker fånga den innan någon kines. (okej... Så dramatiskt är det inte, men ni fattar vad det går ut på!)

Dessutom så erbjuds man också av att få titta på medan kockarna står i mitten och tillagar alla sushi bitar.

Är man trött på den där vanliga "sjögräs, kallt ris och rå fisk" sushin, så erbjuds man också att smaka friterade bebis bläckfiskar.

Ibland så blir kockarna rastlösa och drar fram en mindre variant av en eldkastare, som de sedan använder för att "piffa upp" sushin lite extra.

Idag var vi sugna på något extra gott till middag och gick till ett populärt sushi ställe. Det jag gillar med det här stället är att man får sin sushi serverad via ett rullband. Man sitter och spanar efter något ätbart, och så fort som man får syn på något som man vill ha så väntar man tills tallriken långsamt men säkert kommit tillräckligt nära innan man kastar sig ut och försöker fånga den innan någon kines. (okej... Så dramatiskt är det inte, men ni fattar vad det går ut på!)

Dessutom så erbjuds man också av att få titta på medan kockarna står i mitten och tillagar alla sushi bitar.

Är man trött på den där vanliga "sjögräs, kallt ris och rå fisk" sushin, så erbjuds man också att smaka friterade bebis bläckfiskar.

Ibland så blir kockarna rastlösa och drar fram en mindre variant av en eldkastare, som de sedan använder för att "piffa upp" sushin lite extra.

Kommentarer
Trackback